Категории

Производители

Електронно заключване за шкафчета YSH301


Цена:
74,88 лв с ДДС

SB100

Електронно заключване YSH301 намира широко приложение при заключването на шкафчета и гардероби за съхранение на лични вещи в съблекални на спортни комплекси, фитнес зали, плувни басейни, SPA центрове, библиотеки, архиви и др.

Състои  се от две части – активна и пасивна. Пасивната се монтира на подвижната част (вратичката), защото не се нуждае от захранване. Активната част се монтира от вътрешната страна на неподвижната част (касата). Активната част е снабдена с електромагнит и се захранва с 12V DC.

Електронно заключване YSH301 може да се съчетае с всякакво електронно устройство за контрол на достъпа, което е снабдено с релеен изход.(устройства с различен метод на идентификация- безконтактна карта, дистанционно управление, пръстов отпечатък и др. ) Отключването на вратичката се определя от времето, зададено на управляващото реле след като идентификатора е разпознат от четеца или приемника. Затварянето е напълно механично, което означава , че времето за отворена врата е неограничено.

Монтажът е лесен и удобен. Ниската консумация е предимство, тъй като не е необходимо да се предвижда мощен захранващ блок. Друга важна характеристика  е, че устройството е fail secure т.е. има консумация само когато се подава команда  за отключване.

  • Размер: 55Lx55Wx25H (мм)
  • Дължина на заключващия щифт: 18 мм
  • Диаметър на заключващия щифт: 7 мм

  • Напрежение: 12VDC  
  • Работен ток: 320mA
Версия Fail secure
Издръжливост при натиск Да
Напрежение 12 VDC
Работен ел.ток (mA) 320
Размер (мм) 55L*55W*25H
Работна температура -
Оперативна влажност (RH) -
Сертификат CE
Гаранция(Години) 2
Материали за сваляне Не

 

Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай