Категории

Производители

Условия за доставка

1. Заявената стока се доставя чрез куриерска фирма Еконт или с транспорт на „КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД на посочения от клиента адрес.

Клиентът има задълженията да посочи точен адрес, телефон и електронна поща, на който е възможно да се установи връзка и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Посочването на неверни данни за контакти и адрес прави поръчката невалидна и тя не обвързва „КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД със задължението за изпълнение на доставката. 

2. В рамките на един работен „КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД ще се свърже с Вас на посочените координати за да потвърдите заявката си. Заявката се доставя в София до 3 работни дни при поръчка на наличен продукт, като най-често доставката става на следващия ден. За страната доставката се извършва до 5 работни дни.

Ако продукта не е наличен допълнително се договаря срока на доставка. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. 

3. Поръчаната стока се заплаща чрез наложен платеж при получаването, предварително по банков път или чрез някоя от онлайн системите за разплащания.

4. Стойността на доставката може да зависи от обема и теглото на пратката.

„КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД предлага безплатна доставка за София и страната при покупка на продукти над 600 лева:
 

Доставка в София на цена от 2.90 лв.

Доставка в страната на цена от 8.90 лв.

 

5. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка. В случай на констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявените при поръчката параметри, потребителят има право на рекламация, според закона за защита на потребителите и правилата за търговия. Рекламацията се предявява само в момента на доставката като се съставя констативен протокол. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, заменяне на стоката с нова или отбив от цената. 

6. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката. 

Формуляр за право на отказ при онлайн покупки

 

7. Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, поръчката се счита за отпаднала и „КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка. 

8. В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с цената на стоката. 

В случай, че трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката, освен ако не е юридически упълномощен да представлява лицето. 

„КЕЙБЪЛ КОМ” ЕООД си запазва правото да отказва доставка и да променя по всяко време цените на предлаганите в сайта продукти и условията за доставка.


Количка  

Няма продукти

0,00 лв Доставка
0,00 лв Общо

Количка Поръчай